Sin Boy-Παντελίδης: Παρά την ασεβή ανάρτηση, η οικογένειά του έδωσε άδεια να χρησιμοποιήσει τραγούδι του Παντελή! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε μια κίνηση που, αν μη τι άλλο, δημιουργεί ερωτήματα ο ράπερ, που είχε «στολίσει» τον αδικοχαμένο ερμηνευτή, ενσωμάτωσε το «Τα σχοινιά σου» στο νέο του τραγούδι

Στον αλλοπρόσαλλο κόσμο του Sin Boy με τους «Πεφωτισμένους» που τον κυνηγούν για να τον σκοτώσουν, τις κακές δισκογραφικές εταιρίες και τις δεκάδες συνωμοσίες εναντίον του μπορούν τελικά να συμβούν τα πάντα.

Ακόμη και να χρησιμοποιήσει ένα rif από το πασίγνωστο τραγούδι «Τα σχοινιά σου (Μένω εδώ)» στο τελευταίο του τραγουδιστικό πόνημα με τίτλο «Desole».

Το κομμάτι ανέβηκε οπτικοποιημένο στο You Tube στις 27 Σεπτεμβρίου και μέχρι τώρα έχει περάσει το ένα εκατομμύριο τετρακόσιες εβδομήντα έξι χιλιάδες views.

Το οξύμωρο είναι ότι ο Sin boy ή Lil Jesus, όπως θέλει να τον αποκαλούν, πλέον περπατάει κρατώντας ένα μεγάλο παλιό κασετόφωνο, από τα ηχεία του οποίου ακούγεται ο αδικοχαμένος Παντελίδης να ερμηνεύει το ρεφρέν από το «Τα σχοινιά σου».

Μια κίνηση που ήρθε δύο εβδομάδες μετά την υβριστική ανάρτηση που είχε ανεβάσει σε story στο Instagram, στην οποία έγραφε: «Ο αλκοολικός που εντελώς κατά τύχη πέθανε επειδή τράκαρε μεθυσμένος».

Οι αντιδράσεις ήταν έντονες -όχι ότι ίδρωσε το αυτί του Ελληνοαλβανού ράπερ με το όνομα Αγκουστίν Γκέκα- αν και η συγκεκριμένη ήταν μία μόνο από τις δεκάδες που ανέβασε ο συνθέτης του «Mama».

Γι’ αυτό, αν μη τι άλλο, φαντάζει οξύμωρο στην καινούρια εκτέλεση του «Desole» το κομμάτι να ξεκινάει με Παντελίδη να τραγουδάει «Μένω εδώ γιατί τα όνειρα τα έκανα μαζί σου…».

Ίσως λένε κάποιοι να ήταν αυτός ο δικός του τρόπος να ζητήσει συγνώμη για την ασεβή ανάρτηση, ίσως λένε κάποιοι άλλοι να ήθελε να προκαλέσει για πολλοστή φορά.

Το ζήτημα ήταν κατά πόσο είχε την άδεια να χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο απόσπασμα από το τραγούδι, αφού για να το κάνει χρειαζόταν να πάρει άδεια από την οικογένεια του Παντελή.

Ο αδερφός του τραγουδιστή Τριαντάφυλλος Παντελίδης επιβεβαίωσε σε τηλεφωνική εοπικοινωνία ότι η οικογένεια ήταν ενήμερη και ότι ο Lil Jesus πήρε την άδεια να εντάξει το συγκεκριμένο απόσπασμα στο τραγούδι του.

«Ναι, περίπου…» απάντησε όταν ρωτήθηκε αν ο Sin Boy χρησιμοποίησε νόμιμα την σύνθεση του αδερφού του, που ήταν και μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της καριέρας του.

https://www.youtube.com/watch?v=Dcn-AjkgaAg

Μιας καριέρας που είχε την λάμψη ενός αυτόφωτου κομήτη που ταρακούνησε συθέμελα την ελληνική δισκογραφία, πριν σβήσει σε εκείνο το τροχαίο που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Ένα πανελλήνιο που εκτίναξε πριν λίγους μήνες τον Ελληανοαλβανό ράπερ στην κορυφή με το «Mama», το οποίο λάτρεψαν οι ηλικίες από έξι μέχρι δεκατεσσάρων ετών.

Στο θολωμένο του μυαλό, έκτοτε σκέψεις κυκλοφορούν ατάκτως ερριμμένες οι οποίες εναλλάσσονται ανάλογα με την διάθεση που κρύβει ο εγκέφαλος που βρίσκεται στο κεφάλι με τα καροτί μαλλιά.

Πρόσφατα είχε κατεβάσει από το You Tube όλα του τα βίντεο -και το «Μama» των πενήντα εκατομμυρίων views- όταν καταφερόταν εναντίον των δισκογραφικών εταιριών.

Τώρα το ανέβασε πάλι και εξακολουθεί να πορεύεται μέσα στην αχλύ του μυαλού του, που βλέπει παντού συνωμοσίες, απόπειρες δολοφονίας και τους Illuminati να τον περιμένουν στην γωνία για να μας στερήσουν το… ταλέντο του!

protothema.gr