Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες του Αγγελου Πυριόχου, 29 χρόνια μετά το αεροπορικό ατύχημά του

Φωτογραφίες από το αεροπορικό ατύχημα που είχε πριν από 29 χρόνια και παραλίγο να του κοστίσει την ζωή δημοσίευσε ο δημοσιογράφος Αγγελος Πυριόχος.

Ο δημοσιογράφος που σήμερα έχει γενέθλια ανέβασε δύο φωτογραφίες από την στιγμή που τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο μετά το αεροπορικό ατύχημα που είχε το 1990 κοντά στον Πάρνωνα.

«16 Απρίλιου 1990. Ξαναγεννήθηκα σε μια χαράδρα στον Πάρνωνα. Παραμένω αναχωρητής και έχω δώρο 29 γενέθλια και όση αγάπη κατάφερα να πάρω και να δώσω», γράφει ο Αγγελος Πυριόχος ενώ λίγο πιο κάτω σε σχόλιο αναφέρει: «Το μοιράζομαι μαζί σας σήμερα γιατί οι περισσότεροι δεν έχουν καταλάβει ότι η ζωή είναι μια κλωστή δώρο».

Οι φωτογραφίες από το αεροπορικό ατύχημα που είχε πριν 29 χρόνια ο δημοσιογράφος Αγγελος Πυριόχος.
Μάλιστα δεν είναι η πρώτη φορά που ο δημοσιογράφος αναφέρεται στο αεροπορικό ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει την ζωή, καθώς πριν 5 χρόνια ο Αγγελος Πυριόχος είχε περιγράψει με κάθε λεπτομέρεια όσα είχαν συμβεί εκείνη την ημέρα.

«Σαν σήμερα πριν 24 χρόνια. Ένα τετραθέσιο αεροπλάνο επιστρέφει από Σπάρτη, ο κασκαντέρ πιλότος δεν δέχεται τις συμβουλές των πιλότων της αερολέσχης να βγει Μονεμβάσια για να αποφύγει την κακοκαιρία ,προσπαθεί να ανεβάσει το αεροσκάφος πάνω από τον Πάρνωνα και λίγο πριν φτάσει στην κορυφή του και αφού έχει χάσει το ένα φτερό από σύγκρουση σε χαράδρα, πέφτει. Μέσα είμαστε 4 άτομα. Ο Αλέξης φεύγει να καλέσει βοήθεια. Διαδρομή 4 ωρών δύσκολη και άγνωστη γίνεται σε μίση ορατό πρώτο αυτοκίνητο που περνά ανήκει στον διευθυντή του νοσοκομείου της Σπαρτής. Οι κάτοικοι από το Γεράκι ξεκινούν για βοήθεια. Έχω μείνει μέσα στο κουφάρι του σκάφους. Με βλέπω. Είναι η ώρα για το ταξίδι. Μόνο που ο άγγελος είναι σαφής. “Δεν είσαι Άγγελος είσαι Ευάγγελος “.

Οι γιατροί με θεωρούν κλινικά νεκρό. Οι γονείς το μαθαίνουν από την τηλεόραση. Μετά μιλούν για θαύμα. Εγώ κάτι μεταξύ Χάνιμπαλ και δημιούργημα του Φρανκενστάιν. Ανοίγω τα μάτια στο ΚΑΤ και είναι ο Ζαμπέτας με τον όρο στο χέρι να μου τραγουδάει. Σκηνές ροκ που λέει και ο Νιόνιος. Από τότε ο Ευάγγελος ευαγγελίζεται και παλεύει. Το ψάχνει, δεν βρίσκει απαντήσεις , δεν χωράνε στο μυαλό του, στο μυαλό μου. Όσοι παίρνουν κερδίζουν. Δόξα , βραβεία, επιτυχίες. Εγώ έχω τη χαρά να δίνω. Σήμερα έχω γενέθλια. Είμαι 24 χρόνια αναστημένος. Είμαι καλά, με λένε Άγγελο και για μένα δεν μπορώ να ευαγγελιστώ τίποτα», είχε περιγράψει πριν 5 χρόνια πάλι σε ανάρτηση του στα social media.