Σύρος: To Party έκπληξη του Πρίντεζη στους προσκεκλημένους του με Δήμο Αναστασιάδη!

Το Stoiximan AegeanBall Festival ολοκληρώθηκε για ακόμα μια χρονιά με επιτυχία!

Πέντε ημέρες γεμάτο μπάσκετ, εκπλήξεις, ινδάλματα του αθλητισμού σε μια σπουδαία διοργάνωση που επιμελήθηκε η Pro game! Για να βγει εις πέρας μια τέτοια διοργάνωση κάποιοι άνθρωποι δούλεψαν ατελείωτες μέρες και νύχτες, ωσότου ήρθε και το σφύριγμα της λήξης και συνάμα η επόμενη μέρα τι μέλλει γενέσθαι.

Μέχρι να έρθει η επόμενη διοργάνωση -αν έρθει- πρωταγωνιστές του Stoiximan AegeanBall Festival, άνθρωποι μπροστά ή πίσω από τις κάμερες, εθελοντές, αθλητές, δημοσιογράφοι, συνεργάτες του Γιώργου και γενικότερα όλοι όσοι πραγματικά αγαπούν το Γιώργο Πρίντεζη, έδωσαν ραντεβού για μια μοναδική βραδιά στην σπίτι του αγαπημένου μπασκετμπολίστα με άφθονο κέφι και ταυτόχρονα διασκεδάζοντας παρέα με τον Δήμο Αναστασιάδη, την Χριστίνα Μηλιού και την Nafsica! Οι πάντες έγιναν μια μεγάλη παρέα, τιμώντας το Γιώργο Πρίντεζη με την παρουσία τους ανταποδίδοντας της πρόσκληση του Γιώργου!

Φυσικά απο το Πάρτυ, δεν έλειψαν οι εκπλήξεις με όσους τους δόθηκε η ευκαιρία να πουν ένα τραγούδι, ανάμεσα τους η Ελπίδα Γαδ, ο Αντώνης Μπαλόπιτας και οι μόνιμοι… καλλιτέχνες Γιώργος Πρίντεζης και Γιάννης Μπουρούσης οποίος εκτός από MVP του Stoiximan AegeanBall Festival απέκτησε κι ένα άλλο ακόμα βραβείο του διασκεδαστή της βραδιάς, φέρνοντας τους καλεσμένους κοντά στη πίστα, με άκρως δημοκρατικές διαδικασίες, όπως ‘’’oποιος δεν έρθει….θα αποχωρήσει από το Party”.

Μπορεί η Άννα Βίσση να μην εμφανίστηκε (Οι πληροφορίες αναφέρουν οτι υπήρχε συμφωνία, όλα είχαν κανονιστεί, ωστόσο ο Δήμος έδειξε αδυναμία και δε προσφέρθηκε ώστε να εγγυηθεί την ασφάλεια μιας τέτοιας συναυλίας στην πλατεία για δικούς τους λόγους) στην πλατεία Μιαούλη όπως είχε ανακοινωθεί τόσο από την ίδια όσο και τα ΜΜΕ, τελικά το Party έγινε για όσους δούλεψαν εθελοντικά η μη προκειμένου να βγει αυτό το άρτιο αποτέλεσμα.

Οι αγαπημένοι καλλιτέχνες μαζί την μπάντα τους, κράτησαν συντροφιά και εγρήγορση τους προσκεκλημένους μέχρι την Ανατολή του Ηλίου!

 

πηγη. cyclades24.gr