Τέλος στην..καριέρα τους στο εμπόριο κοκαίνης

Ο σχεδιαστής.. ο φωτογράφος.. και ο πιλοτος

 

Προφυλακιστέος κρίθηκε πριν από λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr,  ο 43χρονος σχεδιαστής μόδας που εμπλέκεται στην υπόθεση διακίνησης κοκαΐνης στη showbiz. Ο σχεδιαστής που μετά τη σύλληψή του από την ομάδα αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας παρέμενε σε κατ’ οικον περιορισμό, καθώς υπήρχε διαφωνία μεταξύ ανακριτή και εισαγγελέα με αποτέλεσμα η υπόθεση να παραπεμφθεί στο συμβουλιο, αποφασίστηκε πριν από λίγο ότι πρέπει να οδηγηθεί στις φυλακές.
Το ένταλμα σύμφωνα με πληροφορίες του protothema. gr εκτελείται από το τμήμα Ασφαλείας Παλλήνης.

Υπενθυμίζεται ότι ο συγκεκριμένος συνελήφθη στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας, μετά από πληροφορίες που είχαν οι Αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας για κύκλωμα το οποίο «έριχνε» κοκαΐνη στα αθηναϊκά σαλόνια.
Μαζί με τον 43χρονο γνωστό σχεδιαστή συνελήφθησαν ενας Αλβανός φωτογράφος και ένας πιλότος.

Ο Αλβανός φωτογράφος είναι προφυλακισμένος, ενώ ο πιλότος αφέθηκε ελέυθερος με εγγύηση 8.000 ευρώ.

Σε ότι έχει να κανει με τις έρευνες οι έμπειροι αξιωματικοί της Διωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας όπου «έβγαλαν» την ιστορία εξακολουθούν να ψάχνουν προκειμένου να εντοπίσουν και άλλα μέλη τους κυκλώματος ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει και η ατζέντα της «τριπλέτας» που τροφοδότουσε με τη λεγόμενη «λευκή» κυρία την αθηναϊκή showbiz.

 

Πηγη. Protothema.gr