Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση –

Άλλες δύο γυναίκες καταγγέλλουν βιασμό

Ο δικηγόρος της 24χρονης σε νέες του δηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, τόνισε πως δύο κοπέλες ήρθαν σε επικοινωνία μαζί του, για να καταγγείλουν τα όσα πέρασαν και οι ίδιες από άτομα που εμπλέκονται σε κύκλωμα που προωθεί νεαρές κοπέλες σε πάρτι, που διοργανώνονται σε ξενοδοχεία, με συμμετοχή ακόμα και επιχειρηματιών.

«Στο γραφείο μου υπάρχουν καταγγελίες ότι υπάρχει ένα κύκλωμα που προωθεί γυναίκες σε πάρτι. Έχω ήδη μιλήσει στον Εισαγγελέα για δύο περιπτώσεις το 2016 και 2018 που έφτασαν στο γραφείο. Κάνω έκκληση να βγει στο φως η αλήθεια. Να καταγγείλουν το γεγονός. Οι δικαστικές και ανακριτικές αρχές λειτουργούν. Θα υπάρξει πλήρης διερεύνηση αυτής της υπόθεσης σε βάθος.»

Οι δύο γυναίκες έχουν έρθει σε επικοινωνία με τον δικηγόρο της 24χρονης, ζητώντας βοήθεια για να καταθέσουν στις Αρχές τα όσα έζησαν και οι ίδιες. Μία από τις δύο κοπέλες καταγγέλλει ότι και η ίδια έπεσε θύμα από άτομο που ανήκει σε κύκλωμα, χωρίς όπως λέει ο δικηγόρος να είναι σίγουρος ότι αυτό το άτομο εμπλέκεται και στην υπόθεση της πελάτισσάς του.

Η συγκεκριμένη κοπέλα ζούσε στη Θεσσαλονίκη αλλά τα τελευταία χρόνια ζει στην Αθήνα. Μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να έρθει σε επαφή με νομικούς, καθώς δηλώνει διατεθειμένη να καταθέσει στον ανακριτή όσα γνωρίζει και όσα έζησε.