Έξαλλοι στον ΠΑΟΚ με Σλόβαν και σλοβακική αστυνομία, προχωρούν σε καταγγελία στην UEFA!

Έτοιμοι να φτάσουν το θέμα μέχρι τα άκρα είναι στον ΠΑΟΚ, αναφορικά με την προκλητική στάση της αστυνομίας στον κόσμο του Δικεφάλου και τα όσα δεν φρόντισε να κάνει η ομάδα της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Απίστευτα πράγματα συνέβησαν χθες στην Μπρατισλάβα που πηγαίνουν χρόνια πίσω το ποδόσφαιρο, με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να καταγγέλουν πως η αστυνομία έκανε ακόμα και χρήση πλαστικών σφαιρών μέσα στην κερκίδα των οπαδών του Δικεφάλου.

Αναμφίβολα μιλάμε για μια πράξη που ουδέποτε έχει συμβεί ξανά σε γήπεδο και μάλιστα σε ευρωπαϊκό αγώνα, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να καταγγέλουν την συμπεριφορά της σλοβάκικης αστυνομίας η οποία μπήκε στο πέταλο των οπαδών του ΠΑΟΚ και την στιγμή της έντασης, πυροβολούσαν με πλαστικές σφαίρες σε απόσταση 5 μέτρων!

Οι άνθρωποι της ομάδας είναι έξαλλοι με το χθεσινό απαράδεκτο περιστατικό αλλά και την ίδια ώρα, υπάρχει έντονος εκνευρισμός για τους διοικούντες της Σλόβαν, οι οποίοι έμειναν αμέτοχοι στο όλο περιστατικό. Μάλιστα οι σεκιούριτι του γηπέδου χρησιμοποιούσαν και σιδερένια γκλομπ κατά των φιλάθλων του Δικεφάλου.

Την ίδια ώρα, οπως προκύπτει από τις πρώτες πληροφορίες που έρχονται, η αστυνομία της Σλοβακίας χτυπούσε επίσης αδιακρίτως οπαδούς τους ΠΑΟΚ με γκλομπ στα κεφάλια και μέσα σε όλα αυτά, δημιούργησαν ακόμα και προβλήματα στους Έλληνες αστυνομικούς, που πάντα βρίσκονται σε παιχνίδια ελληνικών ομάδων στο εξωτερικό.