Αρπαγή 10χρονης: Η μαθήτρια καταγγέλλει και βιντεοκλήσεις εκτός από το τρίτο άτομο!

Το άνοιγμα των κινητών τηλεφώνων και του υπολογιστή θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση σύμφωνα με τις Αρχές.
Συγκλονίζουν ολοένα και περισσότερο τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη 10χρονη μαθήτρια που απήχθη από την Τούμπα της Θεσσαλονίκης. Η ίδια φαίνεται να περιέγραψε στις Αρχές και στον αδερφό της ότι στο δωμάτιο που την κρατούσε η 33χρονη είδε και τρίτο πρόσωπο, ενώ μέσω βιντεοκλήσης πραγματοποιήθηκε αναμετάδοση προσωπικών στιγμών.

«Αναφέρονται κάποια στοιχεία στη δικογραφία» επιβεβαίωσε στο ethnos.gr ο δικηγόρος της 33χρονης κατηγορούμενης Βασίλης Νουλέζας και πρόσθεσε: «Είναι προϊόν φαντασίας της μικρής και οφείλεται στα ηρεμιστικά τα οποία της χορηγήθηκαν. Εξάλλου όλα θα αποδειχθούν από το άνοιγμα των κινητών τηλεφώνων και του φορητού υπολογιστή».

Από την πλευρά της στην κατάθεσή της η κατηγορούμενη ανέφερε ότι «όσο το κορίτσι ήταν στο σπίτι δεν έκανα βιντεοκλήση με κανέναν και σε καμία περίπτωση με κάποιον μαύρο με κοτσιδάκια στα μαλλιά του. Δεν αναγνωρίζω το πρόσωπο που μου περιγράφετε με τα κοτσιδάκια και τις χάντρες στα μαλλιά. Ίσως είναι εικόνες της κοπέλας από το ηρεμιστικό. Όσο διάστημα ήμουν με το κορίτσι δε μίλησα με κανέναν παρά μόνο με την Μ…, που ήταν συνάδελφος από τον φούρνο»,  Την ίδια ώρα η ανήλικη περιέγραψε στους αστυνομικούς τον τρίτο άνθρωπο που εμπλέκεται στην απαγωγή. Πρόκειται για έναν μαύρο άντρα που είχε κοτσιδάκια και χάντρες στα μαλλιά.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Αρχές αναζητούν πιθανούς συνεργούς της 33χρονης αλλά και στοιχεία προκειμένου  να διαπιστώσουν αν η υπόθεση συνδέεται με κύκλωμα παιδικής πορνογραφίας, με τις έρευνες να εστιάζονται στο διαδίκτυο.