ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ για την αποπλάνηση 13χρονου: Με το ποδήλατο τον έσερνε η φιλόλογος στα ξενοδοχεία ημιδιαμονής!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας, που έχουν να κάνουν με την αποπλάνηση του 13χρονου από την 35χρονη φιλόλογο του.
Σάλος έχει προκληθεί στο πανελλήνιο, έπειτα από την υπόθεση αποπλάνησης του 13χρονου μαθητή από την 35χρονη φιλόλογο του, η οποία σύμφωνα με τον συνήγορο της Απόστολο Κόντο βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και προσπαθεί να «αντιληφθεί τις συνέπειες των πράξεών της».

Σε κατάσταση σοκ όμως βρίσκεται και η οικογένεια του 13χρονου, που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι η 35χρονη καθηγήτρια ερωτοτροπούσε με τον ανήλικο γιο τους, ακομα και μέσα στο σπίτι τους εν ώρα μαθήματος.

Σύμφωνα με το protothema.gr η καθηγήτρια μπαινόβγαινε τακτικά στο σπίτι της οικογένειας του 13χρονου, τον οποίο βοηθούσε με τα μαθήματα στο σχολείο, αλλά και με τον χορό που ήταν ένα από τα χόμπι του. Στο σημείο αυτό θα πρέπει να αναφερθεί πως ο 13χρονος και η 35χρονη φιλόλογος είχαν γνωριστεί σε σχολή χορού, όπου αυτή δίδασκε.

Σιγά-σιγά η 35χρονη κατάφερε να αποπλανήσει τον ανήλικο, αδιαφορώντας για το γεγονός, ότι ο νεαρός που είχε απέναντι της  με το καλοσχηματισμένο σώμα ήταν ένα άγουρο αγόρι που βρισκόταν στην αρχή της εφηβείας του. Η 35χρονη καθηγήτρια όπως φάνηκε πάτησε πάνω στις ανάγκες του 13χρονου, τον οποίο και παρότρυνε να ξεπεράσει τα όρια.
Αυτό μπορεί να ενθουσίασε τον 13χρονο, ωστόσο τον οδήγησε και σε αδιέξοδο, όπως επίσης και την φιλόλογο, που είναι ακόμα αντιμέτωπη και με πιθανή προφυλάκιση. Εδώ αξίζει να αναφερθεί πως η 35χρονη δεν πτοήθηκε όταν οι γονείς του παιδιού ζήτησαν από αυτή να απομακρυνθεί από τον γιο τους έπειτα από τα ευρήματα που βρήαν στο κινητό του αλλά και στον υπολογιστή του δηλαδή τα προκλητικά μηνύματα, αλλά και το πλήθος φωτογραφιών.

Αντίθετα αισθανόμενη ότι κινδυνεύει να χάσει κάτι, το οποίο θεωρούσε πολύτιμο απενεργοποίησε την σελίδα της στο Instagram και κατέβασε άλλη εφαρμογή μέσω της οποίας συνέχισε να μιλά και να ανταλλάσει μηνύματα με τον 13χρονο. Ωστόσο όταν τα πράγματα άρχισαν να δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο, η ίδια άρχισε να επικοινωνεί μαζί του μέσω κολλητών του φίλων.

Αυτοί δεν γνώριζαν για την σχέση του φίλους τους με την καθηγήτρια, ωστόσο δεν τόλμησαν ποτέ να την εκμυστηρευτούν, ούτε στην οικογένεια του, αλλά ούτε και στους γονείς τους. Αυτό είχε σαν συνέπεια τα κρυφά ραντεβού της καθηγήτριας με τον 13χρονο να συνεχίζονται κανονικά, σαν να μην είχε συμβεί το παραμικρό.

Μάλιστα ο νεαρός κάλυπτε με το ποδήλατό του την απόσταση από το κέντρο της Νέας Ερυθραίας μέχρι γνωστό ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας, προκειμένου να συναντήσει την 35χρονη φιλόλογο. Εκείνη έμπαινε πρώτη στο δωμάτιο και στη συνέχεια ακολουθούσε ο νεαρός. Ωστόσο αυτό το οποίο προκαλεί εντύπωση είναι το πως οι υπάλληλοι στην ρσεψιόν άφησαν έναν ανήλικο να μπει σε δωμάτιο ξενοδοχείου κάτι που ενδεχομένως να προκαλέσει έστω και με καθυστέρηση την παρέμβαση του εισαγγελέα.