Ο Μέσι ανέλαβε δράση: Πήρε τηλέφωνο τον Νεϊμάρ για να μην πάει στη Ρεάλ Μαδρίτης!

Ο Νεϊμάρ είναι έτοιμος να αποχωρήσει από το Παρίσι και τρεις ομάδες μάχονται για την υπογραφή του.

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους προσπαθούν να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο. Οι δυο πρώτες έχουν το προβάδισμα, όμως καμία δεν θέλει να βάλει αυτή τη στιγμή βαθιά το χέρι στην τσέπη για να πληρώσει την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά να δώσουν ποδοσφαιριστές και κάποια χρήματα.

Ωστόσο, η Μπαρτσελόνα έχει το σαφές προβάδισμα. Όπως αποκαλύπτει η «Marca» ο Λιονέλ Μέσι ανέλαβε δράση στην υπόθεση του Βραζιλιάνου. Ο Αργεντινός σούπερ σταρ φέρεται να επικοινώνησε με τον Νεϊμάρ και τον συμβούλευσε να μην πάει στη Ρεάλ, αλλά να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα. Οι δύο τους έχουν καλή φιλία και ο Μέσι τον θέλει στην Βαρκελώνη, όπου είναι ήδη ο ίδιος, ο Σουάρες και ο Γκριεζμάν!

Η «AS» μάλιστα παρουσιάζει σήμερα φωτογραφίες με τους δικηγόρους του Βραζιλιάνου αστέρα να ετοιμάζονται να μπουν στα γραφεία του καταλανικού συλλόγου, σε μία προσπάθεια να προλάβουν τη λήξη της θερινής μεταγραφικής περιόδου και παράλληλα να μεταπείσουν τους αρνητικούς ως τώρα Παριζιάνους. Για αυτό το λόγο υψηλόβαθμα στελέχη των «μπλαουγκράνα» μεταβαίνουν στο Παρίσι για να συζητήσουν από κοντά με τους διοικούντες τον σύλλογο, ώστε να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα.