Ποιος είναι ο διάσημος Έλληνας τραγουδιστής που παντρεύτηκε άντρα στο Λας Βέγκας! (βίντεο)

Διάσημος τραγουδιστής έχει παντρευτεί άντρα στο Λας Βέγκας και θα ήθελε να το ξεχάσει: «Έχω κάνει παράνομο γάμο στο Las Vegas με άντρα! Ήμουν μεθυσμένος, πλέναμε πιάτα με ένα παλικάρι και…»

Στην κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” μίλησε ο Τόνυ Σφήνος, ο οποίος αναφέρθηκε στην απουσία του από την τηλεόραση, στα “Eurogames” που παρουσιάζει ο Θέμης Γεωργαντάς, αλλά και στον γάμο που είχε κάνει με άντρα στο Las Vegas.

«Ήθελα να αποτραβηχτώ από την τηλεόραση. Υπήρχαν προτάσεις για διάφορα πράγματα, αλλά δεν ήθελα καθόλου. Μου έγινε πρόταση για την κριτική επιτροπή του YFSF, αλλά τους είπα “όχι παιδιά, ευχαριστώ, δεν θέλω”. Τα “Παιχνίδια χωρίς σύνορα” ήταν ταμάμ για μένα, αλλά φώναξαν τον Θέμη Γεωργαντά.

Δώρισα τα ρούχα μου στην εκκλησία γιατί δεν μπορούσα άλλο να τα φοράω σε εμφανίσεις μου.

Έχω κάνει παράνομο γάμο στο Las Vegas με άντρα. Ήμουν μεθυσμένος, πλέναμε πιάτα με ένα παλικάρι, ήταν Ελληνόπουλο, λέγαμε δυο κουβέντες. Πήγαμε να πιούμε και γίναμε στουπί. Και πήγαμε και παντρευτήκαμε. Ανταλλάξαμε όρκους και πιθανόν και κάποια φιλάκια. Θέλω να τα ξεχάσω αυτά, ελπίζω να ήταν μόνο… φιλάκια», είπε ο Τόνυ Σφήνος.