Πόρισμα – «φωτιά» για τον 28χρονο οδηγό που σκότωσε γιαγιά κι εγγόνι στο Αίγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων για τον 28χρονο σημαιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού ο οποίος στις 25 Αυγούστου παρέσυρε με το αυτοκίνητο του και σκότωσε μια γιαγιά και το εγγονάκι της.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1, ο 28χρονος φέρεται να «μπήκε» στη στροφή με την ιλιγγιώδη ταχύτητα των 133 χλμ/ώρα και «θέρισε» την 68χρονη γυναίκα και το 15 μηνών μωρό.

Ο οδηγός, έχασε τον έλεγχο αυτοκινήτου, ο μπροστινός αριστερός τροχός του χτύπησε στο πεζοδρόμιο, το αυτοκίνητο γύρισε 180 μοίρες και με το πίσω αριστερό μέρος του χτύπησε τη γιαγιά και το εγγόνι, εκσφενδονίζοντας τους στον «αέρα» ενώ κατέληξαν στο έδαφος 16,90 μέτρα μακριά.

Σύμφωνα με το δελτίο, ο θάνατός τους ήταν ακαριαίος ενώ όπως έδειξε η πραγματογνωμοσύνη, ο 28χρονος κατάφερε να ακινητοποιήσει το όχημα του 150 μέτρα μακριά από το σημείο της τραγωδίας.

«Μετά την ακινητοποίηση του οχήματός μου ένας κύριος μου είπε ότι είχα παρασύρει δύο ανθρώπους και μου υπέδειξε το σημείο όπου αντίκρισα τους θανόντες στο έδαφος αναίσθητους. Τότε συνειδητοποίησα για πρώτη φορά τι είχε συμβεί και αντιλήφθηκα ότι οι άνθρωποι ήταν νεκροί και ότι δεν μπορούσα να προσφέρω καμία βοήθεια» φέρεται να υποστηρίζει ο 28χρονος οδηγός.