ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Έρευνα προκαλεί ΤΡΟΜΟ! Η μισή χώρα θα είναι ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΗ μέχρι το 2100…

Ένα ιταλικό think-tank προκάλεσε τρόμο στην χώρα, καθώς προέβλεψε ότι λόγω της μαζικής λαθρομετανάστευσης και της μείωσης των γεννήσεων, οι μισοί Ιταλοί πιθανό να είναι μουσουλμάνοι μέχρι τα τέλη του αιώνα.

Το ίδρυμα FareFuturo δημοσίευσε τα ευρήματά του στην «Πρώτη έκθεση για τον εξισλαμισμό της Ευρώπης», σε συνεργασία με το κόμμα των εθνικών συντηρητικών Αδελφοί της Ιταλίας (FdI), αναφέρει η ιταλική εφημερίδα Il Giornale.

Σύμφωνα με την έκθεση, οι μουσουλμάνοι αντιπροσωπεύουν το 30,1% όλων των αλλοδαπών που διαμένουν στην Ιταλία από τις αρχές του 2019 και από το 2018 ο αριθμός των Μουσουλμάνων αυξήθηκε κατά 127.000 ενώ οι Χριστιανοί μειώθηκαν κατά 145.000 την ίδια περίοδο.

Οι συντάκτες ισχυρίζονται ότι σχεδόν οκτώ στους δέκα λαθρομετανάστες που εισέρχονται στην Ιταλία είναι μουσουλμάνοι και επίσης σημείωσε ότι οι μουσουλμάνοι τείνουν να έχουν πολύ υψηλότερα ποσοστά γεννήσεων από τους ιθαγενείς Ιταλούς.

Εάν η Ιταλία «πέσει» η χώρα μας θα περικυκλωθεί από χώρες που είναι μουσουλμανικές (εάν εξαιρέσουμε τα Σκόπια τα οποία όμως εξαλβανίζονται επίσης).
Με πληροφορίες από breitbart.com