ΧΑΜΟΣ στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ μεταξύ στρατιωτικών! Το υπουργείο Άμυνας ακούει;;;

Οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν είναι χώρος για αντιπαραθέσεις. Και όμως κανένας αξιωματούχος στο Άμυνας δεν δείχνει να το κατανοεί. Αποτέλεσμα είναι στρατιωτικοί να διαπληκτίζονται στο διαδίκτυο με σχόλια απαξιωτικά ο ένας για τον άλλο.

Σύμφωνα με στρατιωτικές πηγές του “Alerttv”, αιτία είναι η προσπάθεια να δημιουργηθεί ένα τρίτο δευτεροβάθμιο όργανο που υποστηρίζεται ένθερμα από κάποιους ρεπόρτερ του Υπουργείου Άμυνας.

“Οι ρεπόρτερ αυτοί έχουν αναλάβει σε καθημερινή βάση να ψέγουν με δημοσιεύσεις τους, συγκεκριμένους εκπροσώπους στρατιωτικούς, ουσιαστικά προμοτάροντας τους δικούς τους στρατιωτικούς για εκπροσώπους.

Οι στρατιωτικοί, φίλοι των δημοσιογράφων, που θέλουν να κάνουν την τρίτη Ομοσπονδία, κρεμάνε τη δημοσίευση του φίλου τους δημοσιογράφου στα μανταλάκια, ψέγοντας και αυτοί με τη σειρά τους συναδέλφους τους, δημιουργώντας ένα άσχημο κλίμα μεταξύ των στελεχών.Μέχρι πότε θα αφήνει την κατάσταση να ξεφεύγει εις βάρος της ομοψυχίας του στρατεύματος το υπουργείο Άμυνας; “λένε χαρακτηριστικά στρατιωτικές πηγές στο “Alerttv”.

Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό -με ανεπιβεβαίωτες πηγές- ότι γίνονται και τηλέφωνα που ενέχουν απειλές και εκβιασμούς, κάνει την κατάσταση μεταξύ στρατιωτικών πολύ άσχημη.

Μήπως πρέπει να ελεγχθεί περισσότερο η κατάσταση από τις αρχές του Υπουργείου Άμυνας; 

Διαβάστε ακόμη:

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ… Ποιοι και γιατί παίζουν παιχνίδια με τις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ του τόπου! Τα ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ επιβάλλουν ΟΜΟΨΥΧΙΑ!Τι κάνει γι΄αυτό η πολιτική ηγεσία; Ποιοι και γιατί μπερδεύονται με τους στρατιωτικούς;