Έβαλαν πιτ-μπουλ να επιτεθούν σε τεχνικούς της ΔΕΗ όταν πήγαν να τους κόψουν το ρεύμα: «Φάτε τους»!

Η αστυνομία ψάχνει δύο άντρες, πατέρα και γιο, ύστερα από μήνυση που κατατέθηκε σε βάρος τους από δυο τεχνικούς του ΔΕΔΔΗΕ.

Σύμφωνα με τους τεχνικούς και βάσει των όσων καταγράφονται σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ελευθερία», οι τελευταίοι προπηλακίστηκαν από τον πατέρα και τον γιο, οι οποίοι σύμφωνα και με τα όσα κατήγγειλε ο πρόεδρος της Ένωσης Τεχνικών ΔΕΗ, Βασίλης Μητροδήμος δεν δί­στασαν να ελευθερώσουν σκυλιά ράτσας πιτ-μπουλ δίνοντας… «Εντολή να τους κατασπαράξουν».

Το πρωτοφανή περιστατικό έγινε προχθές σε χωριό των Φαρσάλων στις 10.30 το πρωί στο σπίτι των δραστών, όταν οι τεχνικοί επιχείρησαν να διακόψουν την παροχή ρεύματος λόγω οφειλών σε ιδιώτη πάροχο.

Σύμφωνα με τη μηνυτήρια αναφορά, ο 75χρονος πατέρας και ο 29χρονος γιος του, επιτέθηκαν με κλωτσιές και μπουνιές στους δύο τεχνικούς 57 και 43 ετών αντίστοιχα, ενώ όπως διευκρινίζει ο πρόεδρος της ΕΤΕ ΔΕΗ, Βασίλης Μητροδήμος «Οι συνάδελφοι ευτυχώς πρόλαβαν και πήδηξαν στην καρότσα του αυτοκινήτου και με τα κον­τάρια χειρισμού ρεύματος απωθούσαν τα σκυλιά».

Να σημειωθεί ότι ο ένας εκ των δύο τεχνικών μεταφέρθηκε με τραυματισμό στο Κέντρο Υγείας Φαρσάλων.

Η οικογένεια δεν έχει να πληρώσει το ρεύμα, όπως έγινε γνωστό, και βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση, γενικά, ενώ κόψιμο του ρεύματος θα σήμαινε ουσιαστικά ότι θα κινδύνευαν να πεθάνουν από το κρύο που είναι ιδιαίτερα έντονο στην περιοχή.