ΕΚΛΟΓΕΣ 2019: Βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης – Το ΠΟΥΛΕΝ του Κυριάκου Βελόπουλου στην Ανατολική Αττική με την Ελληνική Λύση (vid)

Εκλογές 2019: Ποιοι θα κάτσουν στα έδρανα στη βουλής.

Εκλογές 2019: Η Νέα Δημοκρατία που κέρδισε πανηγυρικά τις βουλευτικές εκλογές 2019 με βάση τα αποτελέσματα των εκλογών εκλέγει στην Ανατολική Αττική τους εξής βουλευτές: Γεωργία Μαρτίνου, Μάκη Βορίδη, Γιώργο Βλάχο, Βασίλη Οικονόμου. Αντίστοιχα ο ΣΥΡΙΖΑ εξέλεξε τον Αλέξη Τσίπρα με περίπου 69.000 ψήφους, τον Χρήστο Σπίρτζη και τον Νάσο Αθανασίου. Από εκεί και πέρα, το ΚΙΝΑΛ δεν κατάφερε να βγάλει βουλευτή, κάτι που κατάφεραν ΚΚΕ, Ελληνική Λύση και MεΡΑ25.

Η Α’ Εκλογική Περιφέρεια Ανατολικής Αττικής, αποτελείται από τους Δήμους Αχαρνών, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, Διονύσου, Κρωπίας, Λαυρεωτικής, Μαραθώνα, Μαρκοπούλου-Μεσογαίας, Παιανίας, Παλλήνης, Ραφήνας-Πικερμίου, Σαρωνικού, Σπάτων-Αρτέμιδος και Ωρωπού.

Ο σταυρός προτίμησης για την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ
Στην Ανατολική Αττική όμως εκλέγει έναν από τους 10 συνολικά βουλευτές του και ο Κυριάκος Βελόπουλος με την Ελληνική Λύση. Πρώτος σε σταυρούς αναδείχτηκε ο Αντώνης Μυλωνάκης που θα βρεθεί στα έδρανα της νέας βουλής. Ο απόστρατος το άξιζε και μπήκε. Το είχαμε ξαναγράψει μέσα από το “Alerttv” ότι οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής τον είχαν αγκαλιάσει και το αποτέλεσμα ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. (Δείτε εδώ

ΜΥΛΩΝΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ του Αντωνίου 4.181

Δείτε και ένα αφιέρωμα διαδικτυακής εκπομπής στον Αντώνη Μυλωνάκη όταν παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο στο κανάλι ΑΡΤ:

https://www.youtube.com/watch?v=yXuoXKDMoco

 

Mπέττυ Γιάννα

  • Kκυριε Μυλωνακη έχουμε μάσκες αναπνευστηρες, αντισηπτικό υλικό και η Ελληνική κυβέρνηση το μπλοκάρει στο τελωνείο!!!
    Σε τιμές εργοστασίου. Αλλά αρνούνται να απελεθερωσουν το υλικό, αλλά αγαπάνε το Ελληνικό λαό….!!!!????