Εθνική Ελλάδας μπάσκετ: Το πρόγραμμα του καυτού Αυγούστου

Καυτός θα είναι ο Αύγουστος για την Εθνική Ελλάδας στο μπάσκετ. Η επίσημη αγαπημένη θα δώσει σπουδαία παιχνίδια στον δρόμο για το Eurobasket 2022.

Η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει την Ισπανία στις 9 Αυγούστου στο ΟΑΚΑ και δύο μέρες μετά στη Μαδρίτη, ενώ θα ακολουθήσει το ιστορικό τουρνουά Ακρόπολις, 17-19 Αυγούστου, απέναντι στις εθνικές ομάδες Γεωργίας, Πολωνίας και Τουρκίας.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και επίσημα παιχνίδια, καθώς η Εθνική Ελλάδας θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Σερβία στις 25 Αυγούστου και τρεις μέρες μετά εντός έδρας το Βέλγιο για τη δεύτερη προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το πρόγραμμα της Εθνικής Ανδρών:

· 9/8 19:00 Ελλάδα – Ισπανία / Επίσημος Φιλικός Αγώνας με Χρυσό Χορηγό τον ΟΠΑΠ. Τηλεοπτική μετάδοση ΕΡΤ

*Θα ακολουθήσει ξεχωριστή ανακοίνωση σχετικά την διάθεση των εισιτηρίων.

· 17-19/8 Τουρνουά Ακρόπολις, με την συμμετοχή των Εθνικών ομάδων Γεωργίας, Πολωνίας και Τουρκίας. Τηλεοπτική μετάδοση ΕΡΤ

*Θα ακολουθήσει ξεχωριστή ανακοίνωση με το αναλυτικό πρόγραμμα του Τουρνουά καθώς και την διάθεση των εισιτηρίων.

· 28/8 Ελλάδα – Βέλγιο / Β’ Προκριματική Φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023

*Θα ακολουθήσει ξεχωριστή ανακοίνωση για την ώρα του αγώνα καθώς και την διάθεση των εισιτηρίων.

Αυτό που περιμένουν όλοι στην Εθνική Ομάδα, παίκτες, προπονητές, επιτελείο, είναι να νιώσουν για ακόμη μία φορά τη δική σας στήριξη. Είναι ό,τι πολυτιμότερο θα πάρουν μαζί τους στις αποσκευές όταν, τέλος Αυγούστου, θα αναχωρήσουν για το Μιλάνο και τον πρώτο σταθμό του Ευρωμπάσκετ 2022!

Επίσης, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και η Εθνική Ομάδα, αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν τόσο το φίλαθλο κοινό που έμπρακτα έδειξε την στήριξη του στον πρόσφατο αγώνα της Λάρισας, απέναντι στη Μεγάλη Βρετανία, μια αναμέτρηση που έγινε sold out και για την οποία αρκετοί φίλαθλοι ταξίδεψαν πολλά χιλιόμετρα για να στηρίξουν την ομάδα μας, όσο και τους χορηγούς που βρίσκονται πάντα δίπλα μας και η ομάδα αυτή μεγαλώνει!

Τέλος, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, ευχαριστεί θερμά τόσο τη διοίκηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός όσο και τη διοίκηση του ΟΑΚΑ για την υποστήριξή τους στο σημαντικό αυτό ταξίδι της Εθνικής Ανδρών.