Καβάλα: Ο 56χρονος ήταν κακότροπος – Ζητούσε χρήματα από κληρονομιά της 31χρονης για να αγοράσει κατσίκια

Ο δικηγόρος της άτυχης Άννας αποκάλυψε τι ζούσε στο πλευρό του 56χρονου κτηνοτρόφου

Νέες λεπτομέρειες για την ζωή που έκανε ο 56χρονος κτηνοτρόφος από την Καβάλα, ο οποίος την περασμένη Παρασκευή (30/09) σκότωσε το 11 μηνών παιδί του και στη συνέχεια την 31χρονη με την οποία το είχε αποκτήσει, έδωσε ο δικηγόρος της άτυχης Άννας.

Όπως είπε στο MEGA ο δικηγόρος Μάρκος Αποστολίδης η 31χρονη «του έδινε κάποια χρήματα όχι υπό τυπον βοήθειας αλλά συμμετείχε στη ζωή. Είχε αρκετά χρέη ο δράστης. Στην αρχή του είχε δώσει 5.000 ευρώ και μετά άλλα 2.000 ευρώ από την επιδότηση που είχε λάβει λόγω του κορωνοϊού».

Σύμφωνα με τον ίδιο η 31χρονη «έφτασε στο σημείο να μην πληρώνει τον δικό της ασφαλιστικό φορέα για να του δίνει λεφτά». «Ήταν μια φθίνουσα σχέση γιατί ήταν δύο διαφορετικοί κόσμοι. Τα προβλήματα προέκυψαν από όταν γεννήθηκε το μωρό που ζούσε σε ένα πολύ άσχημο περιβάλλον, απαράδεκτο» πρόσθεσε.

Όπως είπε ο 56χρονος ήταν «βίαιος μόνο λεκτικά. Δεν μου είχε αναφέρει ποτέ (σ.σ. η 31χρονη) θέμα σωματικής βίας απλώς ήταν εξαιρετικά κακότροπος και το υβρεολόγιο ήταν μια μόνιμη συνθήκη ζωής».

Αποκάλυψε, μάλιστα, ότι η 31χρονη γυναίκα επρόκειτο να πάρει χρήματα από μια κληρονομιά που της άφησαν ο παππούς και η γιαγιά της στη Γερμανία, «ένα ποσό της τάξης των 12.000 ευρώ και ο 56χρονος προσπαθούσε να την πείσει να του τα δώσει για να αγοράσει κατσίκια».

Την πυροβόλησε πισώπλατα

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, και το μωρό αλλά και η γυναίκα πυροβολήθηκαν πισώπλατα με αποτέλεσμα ο θάνατός τους να είναι ακαριαίος.

«Το παιδί έχει πύλη εισόδου στην αριστερά ωμοπλατιαία χώρα και πύλη εξόδου δεξιά κάτω κοιλιακή χώρα…προκάλεσαν ρήξη πνευμόνων και ήπατος του παιδιού» εξήγησε.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του ιατροδικαστή, το μωρό πυροβολήθηκε με μικρά σκάγια, για πουλιά ενώ η γυναίκα με χοντρά για αγριογούρουνα.

«Έκανε δύο προσπάθειες, την πρώτη προσπάθησε να πυροβολήσει στο στήθος αλλά μάλλον σκέφτηκε την καρδιά μία και έξω αλλά το όπλο πιθανόν γλίστρησε» συμπλήρωσε ο ιατροδικαστής.

Σχετικά με την απόσταση που δέχτηκαν τους πυροβολισμούς τα θύματα, αναφέρει πως ήταν κοντινή περίπου στα δύο με τρία μέτρα.

«Είμαι σαράντα χρόνια ιατροδικαστής, σπάνια βλέπω περίπτωση να σκοτώσουν εν ψυχρώ 11 μηνών μωρό» δήλωσε χαρακτηριστικά.