Μαγνησία: Το μαρτύριο της σταγόνας στην πρώην γυναίκα του – «Τιμωρία» με ένα τρόπο αρρωστημένο

Η υπόθεση από τη Μαγνησία προκαλεί αίσθηση και τροφοδοτεί συζητήσεις. Ο δράστης κρίθηκε ένοχος μετά την καταγγελία της πρώην γυναίκας του, γι’ αυτά που έγιναν στο σπίτι…

Νέο περιστατικό ενδοοικογενεικής απειλής σε χωριό της περιοχής του Δήμου Ρήγα Φεραίου στη Μαγνησία από έναν 66χρονο σε βάρος της 58χρονης εν διαστάσει συζύγου του. Αιτία το γεγονός ότι δεν του άνοιγε την πόρτα για να μπει και πλημμύρισε το σπίτι της με το λάστιχο που πήρε από την αυλή!

Ο 66χρονος κατηγορούνταν ότι πήγε στο χωριό το πρωί της Δευτέρας (05-07-2021) και αρχικά φέρεται να προσπάθησε να διακόψει την παροχή ρεύματος από το ρολόι της ΔΕΗ, ώστε η 58χρονη να μείνει χωρίς ρεύμα. Η προσπάθειά του απέτυχε όμως, καθώς η γυναίκα κλειδώθηκε στο σπίτι και ο εν διαστάσει σύζυγός της δεν μπόρεσε να μπει στο σπίτι.

Το δεύτερο «ημίχρονο» του επεισοδίου παίχτηκε το απόγευμα της ίδιας μέρας όταν ο 66χρονος πήγε ξανά στο σπίτι της γυναίκας και αρχικά την έβρισε και την απείλησε, ενώ φέρεται να κλώτσησε την πόρτα, που ήταν ξανά κλειδωμένη και να χτύπησε με γροθιές τα πατζούρια του σπιτιού της.

Στη συνέχεια και αφού είδε ότι η γυναίκα δεν είχε σκοπό να ανοίξει πήρε από την αυλή το λάστιχο νερού, το έβαλε κάτω από την πόρτα και άνοιξε τη βρύση, με αποτέλεσμα να πλημμυρίσει το σπίτι νερό και να πάθει ζημιά οικοσκευή, σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας. Παράλληλα φέρεται να την εξύβρισε. Σύμφωνα με το magnesianews.gr, ο κατηγορούμενος στην απολογία του, τόνισε ότι έλεγε στην εν διαστάσει σύζυγό του να βγει από το σπίτι γιατί ήθελε να της δώσει έναν σάκο για τον γιο του, αλλά αυτή δεν άνοιγε, ενώ αρνήθηκε ότι πλημμύρισε το σπίτι με το λάστιχο, λέγοντας ότι άνοιξε τη βρύση για να ποτίσει τα λουλούδια.

Η 58χρονη γυναίκα κατέθεσε ότι φοβήθηκε να ανοίξει γιατί ο κατηγορούμενος είναι βίαιος και απειλητικός, την έβρισε και με το νερό που έριξε με το λάστιχο πλημμύρισε το σπίτι της προκαλώντας ζημιές, ενώ η ίδια δεν ήθελε να βγει από το σπίτι γιατί φοβόταν. Τελικά, το Δικαστήριο καταδίκασε τον κατηγορούμενο σε συνολική ποινή φυλάκισης 10 μηνών, με αναστολή και δικαίωμα έφεσης, για ενδοοικογενειακή απειλή, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και εξύβριση, ενώ τον αθώωσε για την κατηγορία της ενδοοικογενειακής παράνομης βίας.