Βόλος: Αθλιότητες σε γεύμα οικογένειας όταν το ρύζι του τρίχρονου παιδιού έπεσε στο πάτωμα

Ένα επεισόδιο πρωτοφανές μέσα στο σπίτι με τον πατέρα να απειλεί το τρίχρονο αγοράκι του, ότι θα το θάψει ζωντανό! Αιτία το ρύζι που του έπεσε από το πιάτο. Η μητέρα που ήταν μπροστά περιέγραψε όλα όσα συμβαίνουν. Ανάστατος ο Βόλος από τα όσα έγιναν…

Ένα πιάτο με ρύζι και μερικοί κόκκοι που έπεσαν εκτός από τον τρίχρονο γιο τους, στάθηκαν η αφορμή ώστε ένας 41χρονος πατέρας να τα κάνει γυαλιά καρφιά στο σπίτι του στον Βόλο. Το γεύμα εξελίχθηκε σε μια μάχη άνευ προηγουμένου, με κατάρρες, απειλές, βρισιές και ζημιές!

Το συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (03-07-2021) στον Βόλο, την ώρα του φαγητού, όταν μερικοί κόκκοι ρυζιού έπεσαν εκτός πιάτου, από το τρίχρονο παιδί τους. Ήταν η στιγμή που ο 41χρονος άνδρας νευρίασε και έφτασε στο σημείο να αναποδογυρίσει ολόκληρο το τραπέζι, βρίζοντας, ενώ απείλησε το παιδί του λέγοντας οτι “θα το θάψει μέσα στο ίδιο του το σπίτι!”

Η 50χρονη μητέρα του παιδιού κάλεσε την Αστυνομία και ο άνδρας συνελήφθη, ενώ χθες οδηγήθηκε ενώπιον του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου, το οποίο τον καταδίκασε σε συνολική ποινή φυλάκισης 21 μηνών με αναστολή, για πλαστογραφία μετά χρήσεως κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση κατά συρροή, ενδοοικογενειακή απειλή και απόπειρα ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης σε βάρος της συζύγου του και του τρίχρονου παιδιού τους.

Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, στον 41χρονο αναγνωρίστηκε το ελαφρυντικό της έμπρακτης μετάνοιας.

Ο ίδιος ισχυρίστηκε οτι είναι άνεργος και δεν έχει χρήματα, ενώ δεσμεύθηκε να παρακολουθήσει συνεδρίες στο Κέντρο Ψυχικής Υγείας. Η σύζυγός του είπε στο δικαστήριο οτι αυτή είναι συνηθισμένη συμπεριφορά και πολλές φορές αναγκάζεται να φύγει από το σπίτι και να πηγαίνει να κάθεται σε παγκάκια για ώρες