Ρόδος: Η οικιακή βοηθός ομολογεί και περιγράφει 4 δολοφονίες – Τι είπε στους αστυνομικούς για τα εγκλήματα

Εγκλήματα για τα οποία δεν είχε συλληφθεί, με αποτέλεσμα μια ακόμα γυναίκα να βρει τον θάνατο στα χέρια της. Η Ρόδος παραμένει ανάστατη…

Η Ρόδος στο επίκεντρο μετά τις αποκαλύψεις φρίκης. Η οικιακή βοηθός, ένα άτομο με σοβαρά ψυχιατρικά προβλήματα, ομολόγησε στους αστυνομικούς πώς πριν από τη δολοφονία της κατάκοιτης ηλικιωμένης που πρόσεχε, είχε σκοτώσει άλλα 3 άτομα, ενώ είχε επιχειρήσει να αφαιρέσει τη ζωή και του ίδιου του παιδιού της. Στην ανατριχιαστική της ομολογία, η ίδια ήταν σε σύγχυση, με τους αστυνομικούς να προσπαθούν να πιστέψουν στα αυτιά τους και να συνθέσουν συνολικά το παζλ της υπόθεσης.

Η 45χρονη οικιακή βοηθός ομολόγησε ότι είχε επιχειρήσει να πνίξει με ζώνη, το μόλις ενός έτους παιδί της, το 2002. Τότε είχε χάσει την επιμέλειά του, που δόθηκε στη γιαγιά του παιδιού, με την ίδια να νοσηλεύεται σε ψυχιατρική κλινική. Κάποια στιγμή πήρε εξιτήριο και τα επόμενα χρόνια διέκοψε τη φαρμακευτική αγωγή που έπρεπε να ακολουθεί. Αυτό την έκανε επικίνδυνη. Ένα άτομο που ανά πάσα στιγμή μπορούσε να σκοτώσει για το τίποτα.

Η οικιακή βοηθός για τις δολοφονίες

Σύμφωνα, λοιπόν με την κατάθεσή της το 2011 ήταν στη Λέρο και φρόντιζε μια ηλικιωμένη όταν ανέμειξε μεγάλη ποσότητα διαφόρων φαρμάκων σε νερό και αφού τα έβαλε σε μια σύριγγα τα χορήγησε στη γυναίκα από το στόμα και έτσι έφυγε από τη ζωή. Κοιμόταν όπως περιέγραψε μαζί της κι ένα μεσημέρι πήρε μια σύριγγα έβαλε μέσα νερό και χάπια της πίεσης που ελάμβανε και της τα χορήγησε από το στόμα με αποτέλεσμα τον θάνατό της. Την επόμενη ημέρα όπως περιέγραψε πήγε στην κηδεία και φόρεσε και μαύρα!

Η δεύτερη δολοφονία έγινε, όπως ομολόγησε στους αστυνομικούς, τον Ιανουάριο ή τον Φεβρουάριο του 2022 και θύμα ήταν μια 84χρονη γυναίκα, η οποία έπασχε από διαβήτη. Είπε ότι ανακάτεψε σε γιαούρτι μεγάλες ποσότητες ζάχαρης και με σύριγγα το έδωσε στην ηλικιωμένη να το φάει με συνέπεια να πεθάνει.

Η τρίτη περίπτωση που ανέφερε στους αστυνομικούς ήταν τον Μάιο του 2022 στη Ρόδο όταν φρόντιζε μια 70χρονη γυναίκα. Σύμφωνα με όσα είπε την ξυλοφόρτωσε και πέθανε μετά από πέντε ημέρες. Ωστόσο, σύμφωνα με το dimokratiki.gr, σε ό,τι αφορά στον θάνατο της τελευταίας, οι αστυνομικοί ήρθαν σε επαφή με τους συγγενείς της ηλικιωμένης οι οποίοι και δήλωσαν ότι ο θάνατός της παρήλθε έπειτα από μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και όχι στις 5 ημέρες που υποστηρίζει η 45χρονη, και μάλιστα δήλωσαν ότι απομάκρυναν την οικιακή βοηθό από την συγγενή τους νωρίτερα από τον χρόνο που απεβίωσε η ηλικιωμένη.

H τελευταία δολοφονία της κατάκοιτης γυναίκας

Το κουβάρι της φρίκης άρχισε να ξετυλίγεται όταν η 45χρονη οικιακή βοηθός τηλεφώνησε στην άμεση δράση το πρωί της Δευτέρας (21.11.2022) και ζήτησε από την αστυνομία να πάει στο σπίτι στις Καλυθιές Ρόδου λέγοντας «ελάτε, την έπνιξα». 

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου και το ΑΤ Αρχαγγέλου, πήγαν στο σημείο και είδαν και αντίκρισαν την 45χρονη να τους περιμένει στην είσοδο. Η οικιακή βοηθός είπε όταν την ρώτησαν οι αστυνομικοί γιατί το έκανε, τους απάντησε ότι δεν την άφηνε να κοιμηθεί και την ταλαιπωρούσε, κι έτσι την έπνιξε με το μαξιλάρι.

Η μη λήψη των φαρμάκων της όπως περιέγραψε με ακατάληπτη περιγραφή που σε ορισμένα σημεία της δεν έβγαζαν νόημα οι αστυνομικοί, της προκαλούσε εκνευρισμό και αισθήματα που δεν μπορούσε να ελέγξει και ισχυρίστηκε ότι η ηλικιωμένη την εκνεύρισε γιατί δεν την άφηνε να ηρεμήσει και την σκότωσε.

 

Πηγη. newsit.gr