ΣΟΚ στην Άνδρο – Αυτοκίνητο μπήκε μέσα σε αυλή σπιτιού

Αδιευκρίνιστες είναι μέχρι στιγμής οι συνθήκες του τροχαίου

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε εχθές το βράδυ στην Άνδρο την ώρα που αυτοκίνητο έπεσε πάνω στον φράχτη ενός σπιτιού όπως. Δε σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Την είδηση έκανε γνωστή η ιδιοκτήτρια του σπιτιού. Η ίδια και η οικογένεια της άκουσαν ένα σφοδρό θόρυβο.

Σύμφωνα με το cyclades24.gr ήταν λίγο μετά τις 10:30 όταν ο οδηγός του αυτοκινήτου κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες έχασε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα να πέσει σε αυλή σπιτιού και να γκρεμίσει τον φράχτη τους.

Οι ιδιοκτήτες του σπιτιού ακούγοντας τον δυνατό θόρυβο, βγήκαν έντρομοι από το σπίτι και αντίκρισαν ένα αυτοκίνητο να έχει προσγειωθεί στην αυλή τους. Ευτυχώς εκείνη τη στιγμή δεν ήταν κάποιος από τους ενοίκους στην αυλή.

Τι αναφέρει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού

«Όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος!!!!! Λίγο μετά τις 10.30 εχθές το βράδυ!
Όταν ένα Nissan Navara προφανώς με ιλιγγιώδη ταχύτητα προσγειώθηκε μέσα στην αυλή μας! Ο θόρυβος απερίγραπτος…..το ΣΟΚ τεράστιο!
Δεν θέλω να σκεφτώ τι θα είχε συμβεί αν είχε γίνει 10 λεπτά νωρίτερα που επέστρεφε στο σπίτι ο άνδρας μου με το παιδί μου! Ευτυχώς λοιπόν και εμείς αλλά και ο οδηγός είμαστε όλοι καλά! Ηθικό δίδαγμα η μεγάλη ταχύτητα μόνο κακό μπορεί να δώσει απλόχερα» αναφέρει η ιδιοκτήτρια του σπιτιού

Πηγή: in.gr