Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Πέντε εντάλματα σύλληψης μέσα στην ημέρα, ανάμεσά τους η σύζυγος του Μίχου

Κάθε ώρα που περνά, νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την ανατριχιαστική υπόθεση του βιασμού και της εκπόρνευσης του 12χρονου κοριτσιού από τον Κολωνό.

Τα νέα εντάλματα σύλληψης, που θα εκδοθούν εντός της μέρας, πέρα από τη σύζυγο του 53χρονου ιδιοκτήτη σούπερ μάρκετ στον Κολωνό, θα αφορούν και σε “πελάτες”, με τους οποίους ο Μίχος έκλεινε ραντεβού για να βιάζουν το 12χρονο κορίτσι σε οίκο ανοχής.

Μέχρι στιγμής, πάντως, δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης για τη σύζυγο του 53χρονου αλλά οι αρχές πιστεύουν ότι με κάποιο τρόπο εμπλέκεται στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένταλμα σύλληψης σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του κατηγορούμενου θα αφορά σε υπόθαλψη του 53χρονου αλλά και για εκβίαση – δωροδωκία.

Η σύζυγος του Ηλία Μίχου είχε καταγγελθεί από τη μητέρα του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό πως είχε επιχειρήσει να δωροδοκήσει την οικογένεια, προσφέροντας στην 37χρονη μητέρα 10.000 ευρώ για να μην καταγγείλει τον βιασμό και την εκπόρνευση του παιδιού της. Η καταγγελία αυτή είχε γίνει πριν συλληφθεί και κατηγορηθεί η μητέρα του παιδιού.

 

ΠΗΓΗ. Newsit.gr