Βόλος: Λήστεψε και σακάτεψε στο ξύλο τον παιδικό του φίλο! Η διασκέδαση έληξε άκρως επεισοδιακά!

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ελεύθερος αφέθηκε χθες ο 29χρονος Βολιώτης, που φέρεται να γρονθοκόπησε από κοινού με Αλβανό αγνώστων στοιχείων και να λήστεψε παιδικό του φίλο, Βολιώτη ηλικίας 27 ετών έξω από κεντρικό μπαρ του Βόλου τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης…

Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή, ελεύθερος αφέθηκε χθες ο 29χρονος Βολιώτης, που φέρεται να γρονθοκόπησε από κοινού με Αλβανό αγνώστων στοιχείων και να λήστεψε παιδικό του φίλο, Βολιώτη ηλικίας 27 ετών έξω από κεντρικό μπαρ του Βόλου τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης.

Συνοδεία αστυνομικών ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε χθες στον ανακριτή Βόλου για να απολογηθεί για τις πράξεις του και σύμφωνα με πληροφορίες ισχυρίστηκε ότι δεν είχε καμία συμμετοχή στην υπόθεση. Ο 29χρονος αρνήθηκε κάθε εμπλοκή του στη ληστεία, λέγοντας ότι γνώριζε τον 27χρονο από παλιά και ότι ήταν παιδικοί φίλοι.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να υποστήριξε ότι είδε τον 27χρονο έξω από το μπαρ να είναι στα χέρια με τον Αλβανό και κινήθηκε για να τους χωρίσει με ένα ακόμη άτομο που έτυχε να διέρχεται από το σημείο. Δεν γνώριζε να πει τίποτε άλλο, ούτε γνωρίζει τον Αλβανό.

Στον 29χρονο επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της εμφάνισης ανά τακτά διαστήματα στο οικείο αστυνομικό τμήμα και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μέχρι τη δίκη. Επισημαίνεται ότι η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου συνεχίζει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δεύτερου δράστη.

Υπενθυμίζεται ότι η ληστεία εξιχνιάστηκε την Τετάρτη μετά από καταγγελία του θύματος. Σύμφωνα με την καταγγελία, δράστες και θύμα φέρονται να συναντήθηκαν σε κεντρικό μπαρ στον Βόλο και μεταξύ τους για άγνωστο λόγο να προέκυψε παρεξήγηση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, βγήκαν εκτός μπαρ για να λύσουν τη διαφορά και στη συνέχεια το επεισόδιο θεωρήθηκε λήξαν με την επιστροφή του 27χρονου στο κατάστημα για διασκέδαση. Όμως, όταν μετά από ώρα ο 27χρονος αποφάσισε να αποχωρήσει, τότε διαπίστωσε αιφνιδιασμένος ότι οι άλλοι δύο τού είχαν στήσει καρτέρι.

Τον απομόνωσαν σε διπλανό σημείο από το κατάστημα και τότε άρχισαν να τον χτυπούν. Σύμφωνα με την καταγγελία, ο 27χρονος δέχτηκε χτυπήματα τόσο από τον 29χρονο, όσο και από το δεύτερο άτομο.

Στη συνέχεια ο Αλβανός με την απειλή αντικειμένου που έκρυβε κάτω από τη μπλούζα του τον προέτρεψε επιτακτικά να του δώσει ό,τι είχε επάνω του και με τη βία τού απέσπασε το ποσό των 30 ευρώ και τη θήκη με τον καπνό του. Η Εισαγγελία Βόλου άσκησε εναντίον των κατηγορούμενων ποινική δίωξη για ληστεία από κοινού.

Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr